Steun Consensus Vocalis

Consensus Vocalis presenteert koormuziek op hoog niveau. Niet alleen in samenwerkingsverbanden maar ook met eigen (muziektheater)producties waarbij we jonge talentvolle zangers en theatermakers aan ons binden, met workshopdagen voor amateurzangers en met bijzondere spraakmakende educatieve projecten.

Wil je Consensus Vocalis steunen? Zonder poespas, zodat je bijdrage geheel ten goede komt aan onze producties en activiteiten? Dat kan! Met jouw gift investeren wij in de toekomst van koormuziek als springlevende kunstvorm. Jouw steun is onze ademstroom.

Eenmalig doneren

Kies eenmalige donatie in onderstaand formulier om via Ideal een willekeurig bedrag over te maken. Wil je meer dan € 1000,- euro doneren? Neem dan contact op met onze directeur Francis Faas.

Structureel doneren

Wil je automatisch een bedrag per jaar doneren? Kies dan voor de optie jaarlijks in onderstaand formulier en doneer jaarlijks een bedrag naar keuze.

Fiscaal voordeel

Stichting Consensus Vocalis is aangemerkt als culturele ANBI. Dit betekent dat je je gift met extra belastingvoordeel kunt aftrekken. Wil je als particulier graag gebruik maken van deze regeling? Kijk dan voor meer informatie op de site van de Belastingdienst.

Om de ANBI-regeling maximaal te kunnen benutten verbindt Consensus Vocalis zich alleen aan schenkers voor een minimale periode van vijf jaar, vastgelegd middels een schenkingsakte. De bijdragen worden jaarlijks via incasso voldaan.

Voorbeeld: bij een bijdrage van € 100 bespaar je in de hoogste belastingschijf 100 x 1,25 x 0,52 = € 65. Een bijdrage aan Consensus Vocalis ‘kost’ dan feitelijk slechts € 35. Voor bedrijven is de bijdrage zelfs 150% aftrekbaar. Bereken hier je eigen belastingvoordeel bij een culturele schenking.

Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen die gelden als je wilt doneren aan Consensus Vocalis.

Bedrijven

Wil je maatschappelijk verantwoord ondernemen en Consensus Vocalis steunen met je bedrijf of organisatie? Er zijn diverse mogelijkheden. Neem contact met ons op zodat we samen naar je wensen en mogelijkheden kunnen kijken.

Je donatie aan Consensus Vocalis mag je op je fiscale jaarinkomen in mindering brengen. Lees er meer over op de website van de Belastingdienst.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over het doneren aan Consensus Vocalis? Neem dan contact op met onze directeur Francis Faas via telefoon: 06 40323747 of e-mail: [email protected]

Doneer nu

Bedrag

ANBI status

De stichting Consensus Vocalis is door de belastingdienst aangemerkt als een culturele algemeen nut beogende instelling

‘De enorme rijkdom en veelzijdigheid aan repertoire en het niveau van het koor dragen bij aan de grote muzikale rijkdom van de provincie Overijssel met een landelijke uitstraling.’

Ed Spanjaard
Chefdirigent Orkest van het Oosten

Consensus Vocalis laat zien en horen de ideale partner te zijn voor het Orkest van het Oosten en de Nederlandse Reisopera. Ze levert een wezenlijke bijdrage aan het muziekleven. Dat moeten we koesteren.’

Jan Willem de Vriend
Chefdirigent Orkest van het Oosten

‘Steeds is het koor de dragende kern van onze uitvoeringen. Je zou kunnen zeggen, dat Consensus Vocalis de Stichting Twentse Matthäus Passion heeft gestimuleerd  om de kwaliteitslat op een zeer hoog niveau te brengen.’

Albertjan Peters
voormalig voorzitter STMP