SYMPHONIC BROADWAY

SYMPHONIC BROADWAY

785 785 people viewed this event.

Phion, Orkest van Gelderland en Overijssel, de Nederlandse Reisopera en Consensus Vocalis organiseren een uniek concert op de Oude Markt.

Omcirkel vrijdag 8 juli alvast in je agenda. Dan kan je gratis een tof openluchtconcert bijwonen op de Oude Markt, met muzikale toppers als Edsilia Rombley, Freek Bartels en Lilian Farahani in de hoofdrol.

Kun jij alle hits van West Side Story, The Sound of Music, Cats en Les Misérables woord voor woord meezingen? Dan wil je dit concert niet missen. Deze grootste hits uit de geschiedenis van musicalwalhalla Broadway worden uitgevoerd in grote symfonische bezetting onder leiding van dirigent Ivan Meylemans met de muzikale toppers Edsilia Rombley, Freek Bartels en Lilian Farahani.

Muzikaal spektakel

Zij staan daar niet alleen op het podium. Het orkest van Gelderland & Overijssel Phion, de Nederlandse Reisopera en het koor Consensus Vocalis maken het spektakel compleet.

Cadeautje aan Enschedeërs

Met dit vrolijke concert luiden de muzikanten samen met stichting Enschede Promotie de zomer in. “Het belooft een prachtig concert te worden dat voor een breed publiek toegankelijk is. Als stad zijn we trots op het muzikale aanbod in Enschede. Dat we dit in de openlucht tot gehoor mogen brengen is een cadeautje aan al onze bewoners en bezoekers,” aldus Marieke ter Brugge, directeur van Enschede Promotie.

Vierhonderd zitplaatsen

Het concert begint op 8 juli om 21.00 uur. Er zijn ruim vierhonderd zitplaatsen op de Oude Markt. Je kan niet reserveren, dus wees op tijd. Daarnaast is een beperkt aantal tafels beschikbaar inclusief een speciaal Broadway arrangement van restaurant Novi. Het arrangement bevat heerlijke Italiaanse lekkernijen en bijpassende wijn.

Je kunt natuurlijk ook gewoon staand genieten of met een half oor meeluisteren vanaf een terras op de Oude Markt.


Meer informatie

To register for this event please visit the following URL:

 

Date And Time

08-07-2022 | 21:00
 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends